Click en collect assortiment

Click en collect

Goed nieuws! Onze winkels mogen open voor producten afhalen. Ons Click en Collect assortiment! Daarom hebben we een speciaal afhaal assortiment samengesteld.  Je bestelt online of telefonisch via 070 307 78 91 en haalt je bestelling nog dezelfde dag  (of op een andere dag) af in de winkel naar voorkeur.  Uiteraard met de kwaliteit en versheid die je van ons gewend bent. 

Spelregels click en collect

– Je bestelde artikelen staan 4 uur na je bestelling klaar in de winkel. 
– Kom alleen en houd rekening met elkaar.
– Zorg dat je op de aangegeven tijd bij de winkel bent met de click en collect orderbevestiging. 
– Onze bloemisten helpen je verder. 
Heb je vragen, neem contact met ons op via de Whatsapp. 

click en collect

Toch liever bezorgen dan click en collect? Tuurlijk!

Toch liever  laten bezorgen dan click en collect? Dat kan natuurlijk! Neem even een kijkje in ons andere assortiment, daar zit vast een mooi boeket of een toffe plant tussen. 
Wat denk je eigenlijk van een droogbloemen, die zijn ook te bestellen hier
We bezorgen voor €3,95 en gratis vanaf €25,-!

abonnement boeket bloemenpracht

Jouw Bloeiplezier

Jij wilt mooie, verse bloemen. Die lang blijven staan. Je wilt die gezelligheid in huis. Net dat beetje extra om het huis of je kantoor af te maken. Gelukkig zijn wij daar! We bezorgen, maar je kunt ook onze speciale click en collect assortiment afhalen. Wel zo makkelijk. Je kunt kiezen uit klassieke boeketten, plukboeketten, keuze door onze bloemisten, want je wil misschien verrast worden of zelf ter plekke kiezen, omdat je een specifieke kleur wilt. Ons click en collect assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus houd de pagina in de gaten. Je bestelt online of telefonisch via 070 307 78 91 en haalt je bestelling nog dezelfde dag  (of op een andere dag) af in de winkel naar voorkeur.  Uiteraard met de kwaliteit en versheid die je van ons gewend bent. 

Wij willen dat bloeiplezier ook voor jou. We willen je blij maken met onze bloemen en planten.
Daarom kan je er van op aan dat onze bloemen en boeketten vers zijn. Dat geldt ook voor ons click en collect assortiment. We kopen onze bloemen niet in bij de groothandel, de bloemen staan ook niet dagen in de cel. Wij kopen onze bloemen bij de kweker of op de klok. Dan gaan ze direct naar de winkels of naar jouw bestelling.

En heb je toch niet minstens 7 dagen bloeiplezier van je click en collect bloemen? (Dat kan natuurlijk gebeuren, omdat het toch een natuurproduct blijft). Neem gewoon even contact met ons op en we maken het in orde! Wist je trouwens dat er op de website van Mooiwatbloemendoen hele leuke informatie te vinden is over diverse soorten bloemen.