Kamerplanten

Jouw nieuwe kamerplant komt direct van de kweker uit de regio.
Daardoor zijn de planten die je bij ons koopt supervers. Pas wanneer je de plant hebt besteld, wordt de plant bij de kwekerij vandaan gehaald. Zo ben jij garant van de kwaliteit en wij dat jij van het groen kan genieten.
Kijk hier of wij al in jouw woonplaats bezorgen.

Kies je kamerplant

planten logo

Dwaal op je gemak door de jungle in de webshop. Kijk wat je mooi vindt, wat het beste bij je past en wat voldoet aan jouw wensen. Kom je er niet uit? Vraag het ons. 
Heb je wat moois uitgekozen? Gooi het in je winkelmandje, rond je bestelling af en wij doen de rest. 

Kamerplanten zo uit de kwekerij

planten

Wanneer jouw bestelling binnenkomt, gaan we voor je aan de slag. We halen je kamerplant bij de kwekerij vandaan. We kijken naar de kwaliteit en hoe gezond de plant is. Alleen de beste is goed genoeg voor jou. 

De planten onderweg

planten

We leveren jouw nieuwe plant gewoon bij je thuis. Geen zweet op je voorhoofd, geen gesjouw met grote kamerplanten. Gewoon lekker wachten tot we bij je aanbellen op de gekozen datum. Ben je toch niet thuis? Proberen we het gewoon bij je buren. 

Genieten van je plant

gieter

En dan? Genieten van je nieuwe kamerplant. Met onze bijgevoegde verzorgingstips en een beetje liefde, komt het vast helemaal goed. Gaat het toch onverhoopt niet zo best met de plant? Laat het ons weten, wie weet kunnen we je helpen. 

Kamerplanten

Er is niets fijner dan heerlijk groen in huis te hebben. Bovendien hebben kamerplanten een hoop voordelen. De belangrijkste zijn wel dat planten luchtzuiverend zijn en je blij maken.
Perfect dus voor in huis, maar ook voor kantoor!

De kweker en jij

Jouw nieuwe plant komt direct van de kweker. Kwekers uit de regio wel te verstaan.
Geen tussenpersonen, geen veilinghandel en geen groothandel. Alleen jij, BloeiendExpres en de kweker. Daardoor zijn de kamerplanten  die je bij ons koopt supervers en weet je zeker dat ze niet dagen of weken in een tuincentrum hebben gestaan. 
Pas wanneer je de plant hebt besteld, wordt de plant bij de kwekerij vandaan gehaald. 
Zo ben jij garant van de beste kwaliteit en dat je van het groen kan genieten. 

planten pot


Plantvoordelen

Deze kamerplanten toch niet wat je zocht?

Eigenlijk op zoek naar een droogboeket of liever toch een plant? 
Kijk dan even bij onze kamerplanten of droogboeketten!

bos gekleurde bloemen boeketten

Ons Bloeiplezier

Er is niets fijner dan heerlijk groen in huis te hebben. Bovendien hebben kamerplanten een hoop voordelen. De belangrijkste zijn wel dat planten luchtzuiverend zijn en je blij maken.
Perfect dus voor in huis, maar ook voor kantoor!

Geen gesjouw meer door het tuincentrum, gewoon bestellen en het wordt bij je thuis afgeleverd. Ideaal toch?

BloeiendExpres heeft allerlei soorten planten. Grote planten, kleine planten, vet planten, hangplanten, schaduw kamerplanten en zelfs kamerplanten met bloemen. 

Jouw nieuwe kamerplant komt direct van de kweker. Kwekers uit de regio wel te verstaan. Geen tussenpersonen, geen veilinghandel, geen groothandel, alleen jij, wij en de kweker.

Daardoor zijn de planten die je bij ons koopt supervers en weet je zeker dat ze niet dagen of weken in een tuincentrum hebben gestaan.

 

kamerplanten

Pas wanneer je de plant hebt besteld, wordt de plant bij de kwekerij vandaan gehaald. 
Zo ben jij garant van de kwaliteit en wij dat jij van het groen kan genieten. 

We proberen je te voorzien van zo veel mogelijk kennis over je nieuwe kamerplant, maar mocht je toch nog meer willen weten, neem dan even een kijkje op de website van mooiwatplantendoen.nl. Ze kunnen je alles vertellen over de symboliek, soorten en nog veel meer. 

Je kunt je plant laten bezorgen of gratis afhalen in een van onze winkels

Om onze kwaliteit en service te kunnen blijven handhaven, bezorgen wij uitsluitend in een aantal gemeenten in Zuid Holland.
Kijk hier welke plaatsen dit zijn.