Sinds 1985


Wie zijn wij

Sinds 1985

Wil je meer weten over ons? Bijvoorbeeld dat we al bestaan sinds 1985 of dat we altijd selecteren op de beste kwaliteit en de beste prijs? Leuk!

Al sinds 1985 leveren wij bloemen en planten voor binnen en buiten, van de beste kwaliteit, voor de beste prijs en altijd vers.  We zijn begonnen met een kleine kiosk en nu uitgegroeid met meerdere winkels in de regio Zuid-Holland en onze webshop.

Naast de bloemen, planten en accessoires, maken wij ook prachtige rouwarrangementen en boeketten op bestelling. Dit kan in de winkel besteld worden of online in onze shop. Bij ons krijg je daadwerkelijk wat je ziet op de afbeelding of wat je hebt gevraagd, geen gesjoemel. En altijd met verse bloemen.

 

Vers

We hebben elke dag verse bloemen in onze winkels staan, direct van de veiling of de kweker. Bovendien kiezen wij ons assortiment bewust op kwaliteit, versheid en populariteit. Doordat wij focussen op de versheid en kwaliteit, bloeien onze bloemen langer dan gemiddeld. Daarbij is Bloeiend.nl  super voordelig en toch met dagverse topkwaliteit.

Wij willen dat je minstens 7 dagen bloeiplezier hebt. Lukt dat niet – Bloemen zijn toch een natuurproduct -, dan krijg je gewoon een nieuwe bos. Zo belangrijk vinden we de kwaliteit en jouw bloeiplezier. 
Extra voordelig en vers bloeiplezier!

Onze bloeigarantie

Ons assortiment

Boeketten

Mooie, kleurrijke, heerlijk geurende bloemen in huis. Dat brengt toch zoveel gezelligheid.
Of je nu 1 kleur of gemengd wilt,
plukboeket of liever een klassiek boeket? Wij hebben het! In de winkels en online

Abonnementen
Planten

Wil je liever meer vastigheid? We hebben het assortiment uitgebreid met binnen- en buitenplanten. Geen gesjouw meer door het tuincentrum, gewoon bestellen en het wordt bij je thuis afgeleverd. Ideaal toch?

Planten
Abonnementen

Oeps, wéér vergeten bloemen te kopen bij mijn favoriete bloemist! Dan kan natuurlijk gebeuren. Wij maken het je gemakkelijker!
Je kiest je stijl en hoe vaak je bloemen wil ontvangen. En wij zorgen iedere keer voor een mooie verrassing. 

Ga je op vakantie of heb je gewoon even genoeg van bloemen (onvoorstelbaar!), dan pauzeer je het gewoon via je account. 

Rouwarrangementen

Natuurlijk zijn er ook minder leuke momenten, zoals een afscheid. Ook voor een afscheid kun je bij ons terecht. We hebben diverse rouwarrangementen in ons assortiment. Je kunt dit in alle rust uitzoeken op de website of in de winkel. Ook onze rouwarrangement worden gemaakt met verse bloemen. 

Waarom Bloeiend

Wat onderscheidt ons van anderen?

We hebben elke dag extra verse bloemen in onze winkels staan, direct van de veilingklok en direct van de kweker. Wij gebruiken dezelfde bloemen voor jouw online bestelling. Geen gesjoemel met oude bloemen. Bovendien kiezen wij ons assortiment bewust op kwaliteit, versheid en populariteit. Wij focussen ook op het daadwerkelijk elke dag vers, zodat onze bloemen sowieso langer bloeien dan gemiddeld.
Tevens is onze prijs erg concurrerend; wij zijn super voordelig, zeker voor de dagverse topkwaliteit.

Bij ons kun je terecht voor extra voordelig bloeiplezier. Ofwel elke dag gezelligheid in huis met ons assortiment en dat ook nog voor een scherpe prijs.

 

Wie zijn onze medewerkers?

Onze winkels en online shop blinken uit in klantvriendelijkheid, dus dit verwachten wij ook van onze medewerkers; zij zijn altijd klantvriendelijk, enthousiast en servicegericht.

Bezorgregio

Om onze kwaliteit en service te kunnen handhaven, bezorgen wij in een aantal gemeenten in Zuid Holland.

Kijk hier welke plaatsen dit zijn. 

28983
Boeketten

Service

28964 (1)

Kom je liever langs in de winkel om je bloemen uit te zoeken of om je vraag te stellen? Dat kan gewoon. 
We hebben ook nog 8 winkels in de regio Zuid-Holland. 
We hebben winkels in Delft, Den Haag, Maassluis, Nootdorp, Pijnacker, Voorburg en Zoetermeer. 

Ben je benieuwd naar de openingstijden of waar we precies zitten? Kijk even op onze winkelpagina.