Over ons

Bloeiend Expres levert aan bedrijven en particulieren:

  • Boeketabonnementen
  • Boeketten
  • Rouwarrangementen
  • Kamer- en tuinplanten
  • En binnenkort nog veel meer!

Met een abonnement haal je op een gemakkelijke manier kwalitatieve gezelligheid in huis! Dus 1 x bestellen en er niet meer naar om hoeven kijken. Simpelweg wachten tot er bij je aangebeld wordt op de afgesproken tijd en de bloemen zo op tafel kunnen neerzetten. Of zelf  je boeket kiezen natuurlijk!

De Abonnementen

Er is keuze uit 3 soorten boeketten; het klassieke boeket, plukboeket of het rozenboeket.
De abonnementsboeketten stellen wij zelf samen. Je maakt een keuze in klassiek, pluk of rozen en hoe vaak je het geleverd wil hebben per maand. De rest doen wij.

Iedere keer ontvang je een uniek, door ons met zorg samengesteld boeket. 

Kwaliteit en gemak staan voorop bij Bloeiend Expres!

Bloeiend Expres is onderdeel van Bloeiend. Bloeiend levert al sinds 1985 bloemen en planten voor binnen en buiten, van de beste kwaliteit, voor de beste prijs en extra vers.

Wat onderscheidt ons van anderen?

We hebben elke dag extra verse bloemen in onze winkels staan, direct van de veilingklok en direct van de kweker. Wij gebruiken dezelfde bloemen voor jouw online bestelling. Geen gesjoemel met oude bloemen. Bovendien kiezen wij ons assortiment bewust op kwaliteit, versheid en populariteit. Wij focussen ook op het daadwerkelijk elke dag vers, zodat onze bloemen sowieso langer bloeien dan gemiddeld.
Tevens is onze prijs erg concurrerend; wij zijn super voordelig, zeker voor de dagverse topkwaliteit.

Wat bieden we?

Naast de bloemen, planten en accessoires, maken wij ook prachtige rouwarrangementen en boeketten op bestelling. Dit kan in de winkel besteld worden of online in onze shop. En altijd met verse bloemen.

Tevens vinden wij de kwaliteit van de bloemen zo belangrijk dat men altijd een nieuwe bos krijgt als de klant niet tevreden is.

Waarom komt u naar ons?

Bij ons kun je terecht voor extra voordelig bloeiplezier. Ofwel elke dag gezelligheid in huis met ons assortiment en dat ook nog voor een scherpe prijs.

 

Wie zijn onze medewerkers?

Onze winkels en online shop blinken uit in klantvriendelijkheid, dus dit verwachten wij ook van onze medewerkers; zij zijn altijd klantvriendelijk, enthousiast en servicegericht.

Bezorgregio

Om onze kwaliteit en service te kunnen handhaven, bezorgen wij in een aantal gemeenten in Zuid Holland.

Kijk hier welke plaatsen dit zijn. 

Kortom

Bij ons kun je terecht voor extra voordelig bloeiplezier; elke dag gezelligheid in huis met ons assortiment en dat ook nog voor een scherpe prijs.