Planten


De kweker en jij

Jouw nieuwe plant komt direct van de kweker. Kwekers uit de regio wel te verstaan.
Geen tussenpersonen, geen veilinghandel, geen groothandel, alleen jij, wij en de kweker. Daardoor zijn de kamerplanten  die je bij ons koopt supervers en weet je zeker dat ze niet dagen of weken in een tuincentrum hebben gestaan. 
Pas wanneer je de plant hebt besteld, wordt de plant bij de kwekerij vandaan gehaald. 
Zo ben jij garant van de kwaliteit en wij dat jij van het groen kan genieten. 

planten


Plantvoordelen

Kamerplanten

Er is niets fijner dan heerlijk groen in huis te hebben. Bovendien hebben planten een hoop voordelen. De belangrijkste zijn wel dat planten luchtzuiverend zijn en je blij maken.
Perfect dus voor in huis, maar ook voor kantoor!

Kies je plant

planten

Dwaal op je gemak door de jungle in de webshop. Kijk wat je mooi vindt, wat het beste bij je past en wat voldoet aan jouw wensen. Kom je er niet uit? Vraag het ons. 
Heb je wat moois uitgekozen? Gooi het in je winkelmandje, rond je bestelling af en wij doen de rest. 

Zo uit de kwekerij

planten

Wanneer jouw bestelling binnenkomt, gaan we voor je aan de slag. We halen je plant bij de kwekerij vandaan. We kijken naar de kwaliteit en hoe gezond de plant is. Alleen de beste is goed genoeg voor jou. 

Onderweg

planten

We leveren jouw nieuwe plant gewoon bij je thuis. Geen zweet op je voorhoofd, geen gesjouw met grote planten. Gewoon lekker wachten tot we bij je aanbellen op de gekozen datum. Ben je toch niet thuis? Proberen we het gewoon bij je buren. 

Genieten

planten

En dan? Genieten van je nieuwe plant. Met onze bijgevoegde verzorgingstips en een beetje liefde, komt het vast helemaal goed. Gaat het toch onverhoopt niet zo best met de plant? Laat het ons weten, wie weet kunnen we je helpen. 


Een vertrouwd adres

Een vertrouwd adres voor een groot assortiment planten. Je kunt het bij je thuis laten bezorgen of afhalen in één van onze winkels. Net wat je makkelijker vindt. 

Houd onze website en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van het wisselende assortiment. 

kamerplanten